Glada representanter från våra olika team.

InterEast 5 april 2023

InterEast Certifierad av Great Place To Work, siktar på att bli en av de bästa arbetsplatserna i Sverige

InterEast har meddelat att de har certifierats av Great Place To Work, en global organisation som erkänner företag för deras exceptionella arbetsplatskultur. Denna certifiering är en milstolpe för InterEast mot att bli en av de bästa arbetsplatserna i Sverige i sin kategori.

InterEasts engagemang för att bli en av de bästa arbetsplatserna i Sverige återspeglas i dess senaste certifiering av Great Place To Work. Certifieringen är ett erkännande av deras engagemang för att skapa en god arbetsmiljö som främjar samarbete, kommunikation och positiv företagskultur.

"Vi är glada över att få denna certifiering från Great Place To Work, på vårt första försök," sa InterEast VD, Oscar Törnqvist. ”Vi har alltid prioriterat våra anställda och vi tror att en positiv arbetsmiljö är avgörande för våra anställdas framgång och välbefinnande samt vårt företags tillväxt. Denna certifiering är ett erkännande på våra anställdas hårda arbete och engagemang.”

Till att börja med, vad är Great Place To Work?

Great Place To Work-certifieringen delas ut till företag som uppfyller organisationens höga krav på arbetsplatskultur. Certifieringen baseras på feedback från anställda och en bedömning av företagets policyer, rutiner och praxis. InterEast fick höga poäng på alla områden: förtroende, kommunikation, lagarbete och ledarskap.

Vi kommer att fortsätta att investera i deras tillväxt och utveckling och skapa en miljö som stödjer dem på bästa sätt. Vi är glada över att fortsätta på denna hållbara resa och uppnå vårt mål att bli en av de bästa arbetsplatserna i Sverige.

InterEasts engagemang för sina anställda är tydligt i deras arbetsplatspolicyer och praxis. De erbjuder flexibla arbetsscheman, hälso- och friskvårdsprogram och fortlöpande utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. De uppmuntrar också anställdas deltagande i beslutsprocesser och har en stark tilltro när det gäller gruppens förmåga att lösa problem. På InterEast placeras du inte i ett fack där man gör samma sak hela dagen. Där får man mer ansvar och mångsidiga arbetsuppgifter än i liknande företag.

Det är inte bara en dans på rosor

InterEast strävar efter att bli en av Sveriges främsta arbetsplatser, vilket är en högt satt ambition och söker därför ständigt sätt att förbättra sin medarbetarupplevelse och arbetsplatskultur. För att uppnå detta mål kommer det dock att krävas rejäla krafttag. Även om de redan har uppnått certifiering finns det fortfarande områden att förbättra. Med det i åtanke, InterEast tar aktivt steg för att skapa en mer dynamisk arbetsmiljö som maximerar personalens potential. Även om det har gjorts framsteg finns det också utrymme för förbättring, och InterEast är dedikerad till att fullfölja det.

"Vi tror helhjärtat att våra anställda är vår mest värdefulla tillgång", säger Oscar Törnqvist. "Vi kommer att fortsätta att investera i deras tillväxt och utveckling och skapa en miljö som stödjer dem på bästa sätt. Vi är glada över att fortsätta på denna hållbara resa och nå vårt mål att bli en av de bästa arbetsplatserna i Sverige.”

Christopher Busck

Head of Brand
christopher.busck@intereast.se
+46 31 789 48 07

InterEast Certifierad av Great Place to Work för ett andra år

InterEast har meddelat att de har certifierats av Great Place to Work för andra året i rad, den globala organisationen som uppmärksammar företag för deras exceptionella arbetsplatskultur. Denna andraårscertifiering markerar en förbättring och ger en tydlig indikation att InterEasts mål att bli en av de bästa arbetsplatserna i Sverige i sin kategori är inom räckhåll.

InterEast välkomnar ny Head of IT & Engineering

Transport- och logistikföretaget InterEast har utökat sitt ledarskap genom att utse Alexander Zachrisson till Head of IT & Engineering när de främjar sitt uppdrag att revolutionera logistikbranschen.

Release Notes: Nya funktioner möjliggör mer exakta bokningar i Elise

Vi är glada över att kunna meddela lanseringen av Booking Revamp for Elise. Den här versionen ger flera nya funktioner och förbättringar som vi tror kommer att förbättra din totala upplevelse och produktivitet samtidigt som du skapar bokningar i Elise. Nedan kommer en översikt över alla nyckelfunktioner och förbättringar som har lagts till.

Vad gör en speditör?

Har du någonsin undrat över de osynliga händerna som orkestrerar den sömlösa rörelsen av varor över hela världen? Gå in i speditörernas värld, logistikens obesjungna hjältar. Från att effektivisera fraktprocesser till att navigera i komplexa tullbestämmelser, dessa experter spelar en avgörande roll när det gäller att koppla företag och konsumenter till produkter från världens alla hörn.

Framtidens bokning: En titt på våra kommande funktioner i Elise

Transport och logistik kan vara komplexa, oavsett om det är på internationell eller regional nivå. Vårt mål med Elise-portalen är att förenkla din leverantörskedja.

Incoterms 2020: Leveransvillkor och regler för att undvika missförstånd vid transport av varor

Incoterms 2020 är regler som fastställer vem som ansvarar för kostnader och risker vid transport av varor i internationell handel. Incoterms 2020 är den senaste versionen av dessa leveransvillkor och är globalt erkända av myndigheter och domstolar.

InterEast välkomnar ny COO

Transport- och logistikföretaget InterEast har gjort ett tillskott till sin ledningsgrupp med utnämningen av Marcus Fagerlund som Chief Operating Officer (COO).

Tre decennier av export och import: Rumänien

Peder Törnqvist, en av InterEasts grundare.Sjöfart & Transport 31 oktober 2022Tre decennier av export och import: RumänienSedan starten har vi fört svensk handel närmare kontinenten. Bakom de förkortade avstånden och skapade möjligheter för vår...