Elise, bättre än någonsin.

Nyheter & Insikter 12 juni 2023

Framtidens bokning: En titt på våra kommande funktioner i Elise

Transport och logistik kan vara komplext, oavsett om det är på internationell eller regional nivå. Vårt mål med portalen Elise är att förenkla din leveranskedja. Under de senaste veckorna har vårt engagerade team arbetat ihärdigt för att förbättra din bokningsupplevelse - och gjort den både enklare och mer avancerat. Vi förfinar hela tiden processen för att säkerställa en strömlinjeformad upplevelse. Men det som verkligen särskiljer oss är vår förmåga att ta itu med och klara intrikata utmaningar som uppstår inom området.

 

Bokningsförbättring – Elise blev just enklare att använda

Det går inte att förneka att transport och logistik, oavsett om det är på internationell eller regional skala, kan vara komplext. Med Elise är vårt primära mål att förenkla din leveranskedja. Under de senaste veckorna har vårt team arbetat hårt för att göra din bokningsupplevelse både enklare och mer nyanserad. Vi har uppnått enkelhet genom att kontinuerligt förfina processen genom småjusteringar och optimeringar. Men det som gör det verkligen fascinerande är själva komplexiteten vi står inför.

Den ena stunden kanske du behöver transportera en pall några kilometer och i nästa en container från andra sidan jorden. Och gissa vad? Det är snart fullt möjligt! Från och med juni kan du enkelt boka och spåra fulla lastbils- och containerlaster genom Elise-portalen.


Precis rapportering i Elise

Det är givet att om du har gjort en bokning bör du enkelt kunna följa upp och få tillgång till rapporter som korrekt återspeglar den. Men när man hanterar komplexa tjänster och transporter är uppgiften ofta mer utmanande än den verkar, särskilt när man bygger en portal från grunden. Vi har kommit en bra bit på vägen och kommer att fortsätta göra fler framsteg inom detta område. Snart kan du se dina tidigare bokningar smidigt och tydligt för fulla lastbilar, containrar eller pallar. Denna funktion är helt i linje med hur det bör gå till – designad med enkelhet i fokus.

At InterEast, har vi nått en betydande milstolpe i vår resa. Framöver kommer alla anställda på InterEast att arbeta uteslutande i Elise.

Förbättrad hanteringstid i Elise

Hos InterEast har vi nått en betydande milstolpe i vår resa. Framöver kommer alla anställda på InterEast att uteslutande arbeta i Elise. Alla bokningar görs och behandlas nu genom Elise, vilket leder till minskade hanteringstider, förbättrad transparens och avsevärda tidsbesparingar. Denna milstolpe gynnar inte bara oss InterEast men viktigast av allt, du som kund. Elise har tagit ett stort kliv mot att bli en helthetslösande, one-stop-shop som vi tänkt oss, och en som du verkligen förtjänar.

Vi hoppas att du gillar resan lika mycket som vi gör.

Christopher Busck

Head of Brand
christopher.busck@intereast.se
+46 31 789 48 07

InterEast Certifierad av Great Place to Work för andra året – Närmare att bli en av Sveriges bästa arbetsplatser

InterEast har meddelat att de har certifierats av Great Place to Work för andra året i rad, den globala organisationen som uppmärksammar företag för deras exceptionella arbetsplatskultur. Denna andraårscertifiering markerar en förbättring och ger en tydlig indikation att InterEasts mål att bli en av de bästa arbetsplatserna i Sverige i sin kategori är inom räckhåll.

InterEast välkomnar ny Head of IT & Engineering

Transport- och logistikföretaget InterEast har utökat sitt ledarskap genom att utse Alexander Zachrisson till Head of IT & Engineering när de främjar sitt uppdrag att revolutionera logistikbranschen.

Release Notes: Nya funktioner möjliggör mer exakta bokningar i Elise

Vi är glada över att kunna meddela lanseringen av Booking Revamp for Elise. Den här versionen ger flera nya funktioner och förbättringar som vi tror kommer att förbättra din totala upplevelse och produktivitet samtidigt som du skapar bokningar i Elise. Nedan kommer en översikt över alla nyckelfunktioner och förbättringar som har lagts till.

Vad gör en speditör?

Har du någonsin undrat över de osynliga händerna som orkestrerar den sömlösa rörelsen av varor över hela världen? Gå in i speditörernas värld, logistikens obesjungna hjältar. Från att effektivisera fraktprocesser till att navigera i komplexa tullbestämmelser, dessa experter spelar en avgörande roll när det gäller att koppla företag och konsumenter till produkter från världens alla hörn.

Incoterms 2020: Leveransvillkor och regler för att undvika missförstånd vid transport av varor

Incoterms 2020 är regler som fastställer vem som ansvarar för kostnader och risker vid transport av varor i internationell handel. Incoterms 2020 är den senaste versionen av dessa leveransvillkor och är globalt erkända av myndigheter och domstolar.

InterEast: Certifierad av Great Place To Work

InterEast har meddelat att de har certifierats av Great Place To Work, en global organisation som erkänner företag för deras exceptionella arbetsplatskultur. Denna certifiering är en milstolpe för InterEast mot att bli en av de bästa arbetsplatserna i Sverige i sin kategori.

InterEast välkomnar ny COO

Transport- och logistikföretaget InterEast har gjort ett tillskott till sin ledningsgrupp med utnämningen av Marcus Fagerlund som Chief Operating Officer (COO).

Tre decennier av export och import: Rumänien

Peder Törnqvist, en av InterEasts grundare.Sjöfart & Transport 31 oktober 2022Tre decennier av export och import: RumänienSedan starten har vi fört svensk handel närmare kontinenten. Bakom de förkortade avstånden och skapade möjligheter för vår...