Glada representanter från våra olika team.

InterEast 16 februari 2024

InterEast Certifierad av Great Place To Work, siktar på att bli en av de bästa arbetsplatserna i Sverige

â € <

InterEasts engagemang för att bli en av de bästa arbetsplatserna i Sverige återspeglas i dess senaste certifiering av Great Place to Work. Certifieringen visar på att deras engagemang för att skapa en utmärkt arbetsmiljö som främjar samarbete, kommunikation och en positiv företagskultur funkar. Genom att arbeta med med utmaningarna som dök upp i förra årets undersökning har de sett en förbättring i betyg och är ett steg närmare sitt mål.

"Vi är överväldigade över att få ta emot denna certifiering från Great Place to Work för andra året i rad," säger InterEast VD, Oscar Törnqvist. "Det är ett bevis på den anmärkningsvärda resa vi har gjort för att bygga en känsla av tillhörighet, vänskap och syfte bland våra team. På InterEast värdesätter vi att skapa meningsfulla möten och en genuin uppskattning för våra kollegor. Den här certifieringen är en stor klapp på axeln för allt det hårda arbete vi har lagt ner på att bygga en arbetsplats där varje medlem känner sig värderad, stöttad och verkligen tycker om att arbeta tillsammans med varandra.”

 

"Vad är en bra arbetsplats?"

Great Place to Work-certifieringen delas ut till företag som uppfyller organisationens höga krav på arbetsplatskultur. Certifieringen baseras på feedback från anställda och en bedömning av företagets policyer, rutiner och praxis. InterEast fick höga poäng på alla områden: förtroende, kommunikation, lagarbete och ledarskap.

Denna certifiering är en stor klapp på axeln för allt det hårda arbete vi har lagt ner på att bygga en arbetsplats där varje medlem känner sig värderad, stöttad och verkligen tycker om att arbeta tillsammans med varandra.

InterEasts engagemang för sina anställda är tydligt i deras arbetsplatspolicyer och praxis. De erbjuder flexibla arbetsscheman, hälso- och friskvårdsprogram och fortlöpande utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. De uppmuntrar också anställdas deltagande i beslutsprocesser och har en stark tilltro när det gäller gruppens förmåga att lösa problem. På InterEast placeras du inte i ett fack där man gör samma sak hela dagen. Där får man mer ansvar och mångsidiga arbetsuppgifter än i liknande företag.

 

Möjlighet för förbättring

InterEast har satt ribban högt för sig själv och siktar på att vara en av Sveriges främsta arbetsplatser 2025. Även om en certifiering har uppnåtts två år i rad är den sista stigningen ofta den tuffaste. Den positiva aspekten av undersökningen som genomförts av Great Place to Work är att den identifierar fokusområden för förbättringar under det kommande året. Med detta i åtanke, InterEast genomför aktivt åtgärder för att bygga en mer dynamisk arbetsmiljö som frigör personalens fulla potential. Även om framsteg har gjorts finns det fortfarande gott om utrymme för tillväxt, och InterEast förblir engagerad i sin strävan.

"En sak som aldrig kommer att förändras är tron ​​vi ser på våra anställda som vår mest värdefulla tillgång", säger Oscar Törnqvist. "Vi kommer att fortsätta att investera i deras tillväxt och utveckling, skapa en miljö som stödjer dem på bästa möjliga sätt. Detta är viktigare än någonsin i dagens hårda ekonomiska klimat. Jag kavlar upp ärmarna i detta nu och är taggad över att börja förbättringsarbetet för att nå vårt mål att bli en av de bästa arbetsplatserna i Sverige.”

Christopher Busck

Brand Manager
christopher.busck@intereast.se
+46 31 789 48 07

InterEast välkomnar ny Head of IT & Engineering

Transport- och logistikföretaget InterEast har utökat sitt ledarskap genom att utse Alexander Zachrisson till Head of IT & Engineering när de främjar sitt uppdrag att revolutionera logistikbranschen.

Release Notes: Nya funktioner möjliggör mer exakta bokningar i Elise

Vi är glada över att kunna meddela lanseringen av Booking Revamp for Elise. Den här versionen ger flera nya funktioner och förbättringar som vi tror kommer att förbättra din totala upplevelse och produktivitet samtidigt som du skapar bokningar i Elise. Nedan kommer en översikt över alla nyckelfunktioner och förbättringar som har lagts till.

Vad gör en speditör?

Har du någonsin undrat över de osynliga händerna som orkestrerar den sömlösa rörelsen av varor över hela världen? Gå in i speditörernas värld, logistikens obesjungna hjältar. Från att effektivisera fraktprocesser till att navigera i komplexa tullbestämmelser, dessa experter spelar en avgörande roll när det gäller att koppla företag och konsumenter till produkter från världens alla hörn.

Framtidens bokning: En titt på våra kommande funktioner i Elise

Transport och logistik kan vara komplexa, oavsett om det är på internationell eller regional nivå. Vårt mål med Elise-portalen är att förenkla din leverantörskedja.

Incoterms 2020: Leveransvillkor och regler för att undvika missförstånd vid transport av varor

Incoterms 2020 är regler som fastställer vem som ansvarar för kostnader och risker vid transport av varor i internationell handel. Incoterms 2020 är den senaste versionen av dessa leveransvillkor och är globalt erkända av myndigheter och domstolar.

InterEast: Certifierad av Great Place To Work

InterEast har meddelat att de har certifierats av Great Place To Work, en global organisation som erkänner företag för deras exceptionella arbetsplatskultur. Denna certifiering är en milstolpe för InterEast mot att bli en av de bästa arbetsplatserna i Sverige i sin kategori.

InterEast välkomnar ny COO

Transport- och logistikföretaget InterEast har gjort ett tillskott till sin ledningsgrupp med utnämningen av Marcus Fagerlund som Chief Operating Officer (COO).

Tre decennier av export och import: Rumänien

Peder Törnqvist, en av InterEasts grundare.Sjöfart & Transport 31 oktober 2022Tre decennier av export och import: RumänienSedan starten har vi fört svensk handel närmare kontinenten. Bakom de förkortade avstånden och skapade möjligheter för vår...